Muziek heeft altijd een belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Dat begint natuurlijk met luisteren en zingen. Op mijn 27ste leerde ik tenorsaxofoon spelen. Ik zat jaren in een jazzcombo en speel nu in het Wad N Wereldorkest. Sinds een paar jaar heb ik het zingen in een koor herontdekt. Na de Carmina Burana Scratch van het Noord Nederlands Orkest, heb ik ook meegezongen in het Requiem van Mozart.

Graag ga ik naar concerten; klassiek, jazz, fusion, pop, rock, blues, metal… Vele groten (en kleinere; maar is iemand die muziek maakt echt klein?) der aarde heb ik mogen bewonderen.
Mijn opleiding heb ik genoten in chemische technologie en bedrijfskunde. Sinds 1982 werk ik overwegend in het vakgebied Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Dat deed ik bij een ingenieursbureau, de overheid en in de chemische industrie. Sinds 2006 werk ik bij Gasunie.

Ik kreeg in 2015 kaarten voor het Kerstconcert van het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Daar ben ik direct Vriend geworden. Toen er onder de Vrienden een oproep werd gedaan voor de bestuursfunctie van secretaris, heb ik me spontaan aangemeld. Na een plezierig kennismakingsgesprek kon ik begin 2017 aan de slag.

Ik wil mij graag inzetten om de Vrienden verder te laten groeien. Hiermee kunnen wij het Prins Claus Conservatorium nog aantrekkelijker maken.
Een aantrekkelijk Prins Claus Conservatorium is onmisbaar in Noord-Nederland.