Loading...

Heeft u binnenkort een gelegenheid waar u een origineel cadeau voor zoekt? Bijvoorbeeld een verjaardag, een jubileum of een afscheid van een collega? Geef dan muzikale Vriendschap cadeau!

Met de cadeaubon van de Vrienden van het PCC geeft u een origineel cadeau waar de ontvanger een jaar lang ‘plezier voor twee’ van heeft. Hij of zij ontvangt namelijk in de Vriendschapsperiode vrijkaarten voor bijzondere concerten en bijeenkomsten, georganiseerd door (studenten en docenten van) het Prins Claus Conservatorium. Deze concerten vinden plaats in de 3 noordelijke provincies.

Maar dat is niet alles: met uw cadeau ondersteunt u tevens veelbelovende (inter)nationale muzikale studenten die – mede dankzij u – een beurs ontvangen voor een studie aan het Prins Claus Conservatorium. Op die manier kunnen we bovendien de kwaliteit en naam van het PCC hoog houden.

U kunt zelf het bedrag bepalen (met een minimum van 30 euro). Op onze website vindt u meer informatie over de verschillende Vriendschappen, concerten en voordelen. Aanvragen is heel simpel en kan door het formulier op de site volledig in te vullen. De secretaris neemt vervolgens contact met u op over de betaling. De bon ontvangt u per post of per mail na overboeking van het bedrag op de rekening van de Stichting Vrienden van het PCC.

JA

ik wil een cadeaubon bestellen

Ik wil een Cadeaubon geven aan:
Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

    GEGEVENS ONTVANGER

    GEGEVENS SCHENKER