Sunday Morning Classics

houtblazers PCC

GAAT NIET DOOR
zondag 31 januari 2021 | 11:00 uur

SPOT | Oosterpoort, Groningen

​​In de serie Sunday Morning Classics spelen studenten van het Prins Claus Conservatorium in verschillende bezettingen en in samenspel met hun hoofdvakdocenten. Ieder concert staat in het teken van een ander instrument.

​De musici vertellen hoe zij de muziek ervaren en er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Sunday Morning Classics vindt plaats op 25 oktober (cello), 29 november (slagwerk), 31 januari (houtblazers), 14 februari (piano), 21 maart (strijkorkest), 11 april (kamermuziek met thema Schumann) en 30 mei (Jong Talentklas).

Het concert op 31 januari wordt uitgevoerd door de houtblazers van het conservatorium, het programma wordt later bekend gemaakt.

Er is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar voor dit concert, deze worden toegekend op basis van loting. Vrienden ontvangen een email met een uitleg over de procedure. U kunt ook zelf kaarten bestellen à €15,- via de website van SPOT.

Disclaimer: Indien de lockdown niet wordt opgeheven gaat dit concert niet door. Nadere informatie volgt na de persconferentie van 19 januari a.s.