Vriend worden

Wat houdt het in?

De Stichting Vrienden van het Prins Claus Conservatorium is er trots op dat het conservatorium in Groningen tot de top in Nederland behoort en wil die kwaliteit in Noord-Nederland behouden en versterken. Om dat te bereiken verstrekt de Stichting beurzen aan studenten die zelf hun opleiding niet kunnen bekostigen. Daarnaast ondersteunt de Stichting studenten financieel bij het volgen van externe masterclasses en concoursen. Ook is de Stichting in het bezit van een aantal muziekinstrumenten die zij ter beschikking stelt aan studenten van het PCC.

Wilt u net als wij het Prins Claus Conservatorium ondersteunen, word dan nu Vriend. Als Vriend kunt u jaarlijks 30, 100 of 500 euro bijdragen of zelf uw bijdrage boven de 30 euro bepalen. Voor bedrijven en instellingen is er daarnaast een Partnership mogelijk. De inkomsten komen regelrecht ten goede aan de opleiding. Via een periodieke nieuwsbrief, deze site en onze facebookpagina houden wij u op de hoogte van onze inzet.

Als dank voor uw bijdrage doen we graag iets terug. Naast de nieuwsbrief ontvangt u uitnodigingen voor concerten, kunt u een kijkje achter de schermen nemen en bieden wij u een selectie van examens aan waar u naartoe kunt. Een en ander is wel afhankelijk van de Vriendschap die u met ons sluit.

Vriendschap voor € 30-euro  (tot € 100,-) 
Ligt uw jaarlijkse bijdrage tussen 30 en 100 euro, dan ontvangt u uitnodigingen voor 3 concerten: een na- of voorjaarsconcert, het kerstconcert en het Prins Claus Concert (voorheen Mastergala).

Vriendschap voor  € 100,- of meer
Draagt u jaarlijks € 100,- of meer bij, dan ontvangt u uitnodigingen voor bovengenoemde 3 concerten, maar ook voor bijzondere bijeenkomsten als masterclasses, examens, jazzavonden etc. Bovendien organiseren wij een speciale VIP-avond waarvoor 100plus-vrienden worden uitgenodigd.

Mecenaat voor € 500,- of meer
Mecenassen ontvangen uiteraard uitnodigingen voor alle hierboven genoemde bijeenkomsten en concerten, maar mogen ook – in overleg met de coördinator van het conservatorium – eens per jaar een talent laten optreden tijdens een speciale gelegenheid en kunnen bovendien voor introducees twee extra vrijkaarten voor het Prins Claus Concert aanvragen. Daarnaast wordt, indien gewenst, uw (bedrijfs)naam vermeld op onze site en in onze nieuwsbrief.

Partnership
In overleg wordt een pakket samengesteld, dat aansluit bij het profiel van uw bedrijf. Voor meer informatie kunt uw contact opnemen met info@vriendenpcc.nl.

Hoe word je vriend?

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden als Vriend van het Prins Claus Conservatorium. Uw bijdrage is onder voorwaarden aftrekbaar van de belasting. Wordt u voor minimaal 5 jaar onze Vriend, dan is uw bijdrage volledig fiscaal aftrekbaar, omdat wij een ANBI-stichting zijn. Daarvoor dient u een formulier in te vullen, dat u ook op onze site vindt.

Ja, ik wil graag vriend worden van het Prins Claus Conservatorium
U ontvangt een bevestiging per e-mail.