Nieuws

 • PRINS CLAUS CONCERTEN AFGELAST i.v.m. aangescherpte maatregelen ter voorkoming van verspreiding coronavirus gaat het PCC niet door.
 • Concert bezoeken? Op het PCC vinden diverse muzikale events plaats, waar u naartoe kunt.
 • Nikolay Dimitrov wint Vriendenprijs 2019

  Tijdens het slotconcert van het Peter de Grote Festival (gisteravond) was een groot aantal Vrienden getuige van het uitreiken van de VvPCC-prijs à €2.000,-. Winnaar is Nikolay Dimitrov, een Bulgaarse pianist van 17 jaar. Hij kreeg de prijs overhandigd door Pieter Sijpersma, voorzitter van de stichting Vrienden van het PCC. We zullen komende ...

 • Kerstconcerten 2018 afgelast

  Onlangs ontvingen wij onderstaand bericht:

  Geacht vriendenbestuur,

  Het Prins Claus Conservatorium organiseert al jaren met veel plezier een Kerstconcert. Na zorgvuldige afweging is besloten om het Kerstconcert dit jaar helaas niet plaats te laten vinden. 

  De voornaamste reden voor het niet doorgaan van het Kerstconcert, is een te korte voorbereidingstijd. Door o.a. ...

 • Eline de Vries wint Vriendenprijs 2018 Violiste Eline de Vries heeft 4 augustus de Vrienden van het Prins Claus Conservatorium Award gekregen. Op het slotconcert van het Peter de Grote Festival in de Nieuwe Kerk in Groningen werd de prijs overhandigd. 
 • Stichting Vrienden sluit bijzondere Vriendschap met Residentie De Wijert Tijdens de opening van de nieuwe concertzaal in Residentie De Wijert ontvingen alle bewoners een muzikale Vriendschap cadeau!
 • CONSERVATORIUM KRIJGT CELLO CADEAU

   Stichting Vrienden van het Prins Claus Conservatorium heeft vrijdag 17 maart een bijzonder geschenk gekregen. Margreet Ockhuysen Broer uit Lelystad kwam de cello van haar overleden man overhandigen. Jan Ype Nota, hoofdvakdocent cello aan het PCC, is bijzonder verguld met het instrument. Als eerste zal het bespeeld worden door Rodrigo Jerónimo, derdejaars bachelorstudent.

  Margreet Ockhuysen Broer vertelde ...

 • Geef Vriendschap cadeau! Nu beschikbaar: Vriendschapcadeaubonnen. Maak uw vriend onze Vriend door hem of haar een Vriendschap cadeau te geven.

Nieuwsbrieven