Mijn naam is Monique Overmeer en ik ben werkzaam als manager bedrijfsvoering bij de International Business School van de Hanzehogeschool. Als medewerker van de Hanze kan ik vaak gratis of met korting naar concerten van het Prins Claus Conservatorium. Die concerten zijn altijd van hoog niveau en ik voel me iedere keer weer bevoorrecht om erbij aanwezig te mogen zijn. Maar het voelde niet goed om er iedere keer gratis naar toe te gaan. Daarom besloot ik om Vriend van het PCC te worden. Maar ik doe graag nog meer, dus was het een logische volgende stap om me ook als bestuurslid beschikbaar te stellen. Heel toevallig had mijn collega Ina Homans hetzelfde idee. Dus als mijn verhaaltje u bekend voorkomt, dan heeft u waarschijnlijk haar verhaal al gelezen.

Binnen het bestuur houd ik me bezig met de nieuwsbrief en de communicatie met leden. De eerste mails hebben jullie inmiddels al van me ontvangen.

Klassieke muziek vind ik heel mooi, maar mijn muzieksmaak reikt verder. Ik vind heel veel soorten mooi, dus ik verheug me ook al op Rammstein die in het Stadspark komt. Maar nu eerst het PCC Kerstconcert.