Home

Agenda

Facebook

Wat kregen we weer een mooi aanbod van een betrokken Vriend! We mochten 3x2 vrijkaarten verloten voor het pianoconcert van Paul Komen en Nata Tsvereli, dat plaatsvindt op 22 oktober 2017 in de Dorpskerk van Haren.

Vandaag hebben we de loting verricht en 3 Vrienden blij gemaakt.

Bent u ‘uitgeloot’, dan kunt u kaarten kopen bij boekhandel Boomker in Haren of op de dag zelf bij de kerk.

Er vinden dit seizoen nog meer leuke concerten plaats. Zie: www.deagendavanharen.nl/detail?organisatieid=1310721&bron=gids2
...

View on Facebook

Onze Nieuwsbrief is uit! In deze editie o.a. een interview met onze bursaal Gosia Julia Maj (foto). Daarnaast spreken we met Jos Maters over het Schnitger Festival, waaraan hij meedoet. Onze penningmeester stelt zichzelf voor en onze voorzitter trapt af. Dit en meer leest u in nummer 11 op onze site: www.vriendenpcc.nl ...

View on Facebook

Bursaal Simon Haakmeester heeft zijn masterexamen NAIP woensdag 27 oktober afgesloten met een 8,5!

Mark Vondenhoff en Tine Stolte (coördinator NAIP en technisch voorzitter van de examencommissie) gaven aan de Vip-Vrienden vooraf uitleg over de opleiding New Audiences & Innovative Practice.

Het examen in de AE-zaal was een bijzondere ervaring. In woord en muziek werd het begrip 'Framed Compositions' uiteengezet. En het eindigde met een demonstratie van de audiovisuele keuken. Genieten in alle opzichten!!
...

View on Facebook