Home

Agenda

Facebook

Donderdag genoten van Spring Variations 2017 in De Nieuwe Kerk, waar ook veel Vrienden van het PCC aanwezig waren. Het koperensemble o.l.v. Niels-Ole Bo Johansen en het strijkorkest o.l.v. de energieke Chris Duindam zorgden voor een mooie avond.
Bijzonder was de avond ook: Soliste Dana de Vries (cello) ontving uit handen van Harrie van den Elsen een oorkonde en werd door Michiel Witkam (voorzitter Stichting Gouden Viooltje) onderscheiden met het Zilveren Viooltje.
...

View on Facebook

Ook al zo'n zin in deze week? Veel Vrienden hebben gebruik gemaakt van het mooie aanbod van het PCC om voor de lenteconcerten op 20/4 en 21/4 vrijkaartjes te krijgen. Een van de vele voordelen van Vriend van het PCC zijn! Profiteer mee en steun muzikaal talent! Muziek verbindt ...

String orchestra rehearsal for our spring concert Sping Variations 2017!

View on Facebook

ACTIE!
Word NU Vriend, win vrijkaartjes en profiteer optimaal van de overige voordelen!

We hebben deze week onze Vrienden mogen verrassen met een aantal bijzondere extra concerten in april en mei.

Wilt u ook mooie concerten bijwonen en tegelijk talentvolle studenten van het PCC steunen? Word dan nu Vriend van het PCC en geniet direct ruim een jaar lang van diverse concerten.

Meld u snel aan en ontvang alvast 2 vrijkaarten voor Koffie Klassiek "Cello" op 14 mei met hoofdvakdocent Jan-Ype Nota. Uiteraard bent u als Vriend ook van harte welkom bij de andere ‘Vrienden-concerten’.

Deze actie eindigt op 23 april a.s. en geldt zolang de voorraad strekt!
Raadpleeg onze website voor meer informatie: www.vriendenpcc.nl of stuur een mail naar info@vriendenpcc.nl.
...

View on Facebook

Onze Vrienden van het PCC hebben we nóg een keer mogen verrassen, dit keer met het Requiem van Mozart in de Der Aa Kerk op 4 mei a.s. Een supermooi concert met koor en orkest o.l.v. Louis Buskens.

Voorafgaand aan dit concert is de presentatie van een bijzonder educatieproject: leerlingen van het Zernike College hebben samen met PCC-studenten en componiste/dirigente Hannah Conway een compositie gemaakt genaamd 'Life, Death and Ritual'.

Er is veel belangstelling voor, want ik heb nu al bijna 50 Vrienden blij mogen maken met 2 vrijkaartjes.

Ook Vriend van het PCC worden en profiteren van leuke muzikale en fiscale voordelen? Zie www.vriendenpcc.nl. U steunt er muzikaal talent mee en daarmee ook het PCC.
...

View on Facebook

We hebben een lentecadeautje voor al onze Vrienden!

Zojuist hebben al onze Vrienden een e-mail ontvangen met daarin een uitnodiging voor Spring Variations op 20 april in De Nieuwe Kerk in Groningen of 21 april in De Groate Kerk in St. Jacobiparochie! Vrienden mogen - mits tijdig aangemeld bij Stichting Vrienden van het PCC - daar gratis naartoe.

Nog geen Vriend van het PCC? Meld u dan snel aan via de site! Www.vriendenpcc.nl.
We hebben binnenkort nog meer leuke aanbiedingen!
...

View on Facebook