Home

Agenda

Facebook

We mogen onder onze VIP-vrienden weer 10x twee vrijkaarten verloten voor het New York comes to Groningen-concert op dinsdag 31 oktober 2017 (20.30 uur) in De Oosterpoort. Altijd leuk om mensen blij te maken met een set vrijkaarten!

Wilt u ook regelmatig kans maken op vrijkaarten? Of vindt u het sowieso leuk om concerten te bezoeken? Word dan Vriend van het PCC! U steunt er muzikaal talent én dus ook het PCC mee en tegelijkertijd geniet u (en een introducé) jaarlijks van diverse voordelen! Meer informatie op onze website (www.vriendenpcc.nl).
...

View on Facebook

Wat kregen we weer een mooi aanbod van een betrokken Vriend! We mochten 3x2 vrijkaarten verloten voor het pianoconcert van Paul Komen en Nata Tsvereli, dat plaatsvindt op 22 oktober 2017 in de Dorpskerk van Haren.

Vandaag hebben we de loting verricht en 3 Vrienden blij gemaakt.

Bent u ‘uitgeloot’, dan kunt u kaarten kopen bij boekhandel Boomker in Haren of op de dag zelf bij de kerk.

Er vinden dit seizoen nog meer leuke concerten plaats. Zie: www.deagendavanharen.nl/detail?organisatieid=1310721&bron=gids2
...

View on Facebook

Onze Nieuwsbrief is uit! In deze editie o.a. een interview met onze bursaal Gosia Julia Maj (foto). Daarnaast spreken we met Jos Maters over het Schnitger Festival, waaraan hij meedoet. Onze penningmeester stelt zichzelf voor en onze voorzitter trapt af. Dit en meer leest u in nummer 11 op onze site: www.vriendenpcc.nl ...

View on Facebook