Home

Agenda

Facebook

Prijswinnaar

Violiste Lotus de Vries heeft de Vrienden van het Prins Claus Conservatorium-prijs 2017 gewonnen. Ze kreeg de prijs zaterdagavond 5 augustus overhandigd door voorzitter Pieter Sijpersma tijdens het slotconcert van het Peter de Grote Festival in de Nieuwe Kerk in Groningen.

De 21-jarige Lotus studeert altviool bij Fransien Schatborn aan het Conservatorium in Amsterdam. Ze begint aan haar vierde jaar.
Lotus komt uit Midlaren, waar haar moeder nog woont. Dit jaar deed ze voor de vierde keer mee aan het Peter de Grote Festival.
...

View on Facebook

Donderdag genoten van Spring Variations 2017 in De Nieuwe Kerk, waar ook veel Vrienden van het PCC aanwezig waren. Het koperensemble o.l.v. Niels-Ole Bo Johansen en het strijkorkest o.l.v. de energieke Chris Duindam zorgden voor een mooie avond.
Bijzonder was de avond ook: Soliste Dana de Vries (cello) ontving uit handen van Harrie van den Elsen een oorkonde en werd door Michiel Witkam (voorzitter Stichting Gouden Viooltje) onderscheiden met het Zilveren Viooltje.
...

View on Facebook

Ook al zo'n zin in deze week? Veel Vrienden hebben gebruik gemaakt van het mooie aanbod van het PCC om voor de lenteconcerten op 20/4 en 21/4 vrijkaartjes te krijgen. Een van de vele voordelen van Vriend van het PCC zijn! Profiteer mee en steun muzikaal talent! Muziek verbindt ...

String orchestra rehearsal for our spring concert Sping Variations 2017!

View on Facebook